Kompetencer

"Vores medarbejdere har mange års alsidig erfaring, derfor siger vi ikke nej til en opgave. For os er ingen opgave for stor eller lille"

Grundlag og erfaring

Dantek Elektro blev startet i 1986 af Jan Jørgensen, og firmaet har lige siden ydet service til erhverslivet inden for vores speciale - svejsemaskiner, reservedele og sliddele.

Altid den hurtigste service

Vore kunder har brug for en hurtig service, og det kan de altid forvente af os. Med 24-timers dækning de fleste af årets dage kan vi hurtigt kontaktes, når et problem skal løses. Vi vil være standby, når vore kunder har brug for os.
Vi siger, at det er kunderne vi lever af, og derfor er Dantek Elektros firmapolitik helt klar: Kan vi hjælpe kunderne til en god oplevelse, så gør vi det! 

Udviklingspartner

Hos Dantek Elektro er vi eksperter i at løse opgaver, der kræver særlig viden, og vi gør det gerne.
Vore medarbejdere har en meget bred viden på området.
Er der et problem, løser vi det hurtigt, så vores kunde kan komme videre med arbejdet. Skulle det ske, at vi ikke har tilstrækkelig viden internt, har vi et godt bagland fra vores leverandører, som gør, at vi altid kan finde en fornuftig løsning.

 

svejsemaskiner

Svejsemaskiner og svejseudstyr

Udover service sælger vi også nye svejsemaskiner, fx Mig/Mag, Tig AC/DC, MMA inverter, Puls/STT og plasmaskæring.

Vi har et stort udvalg af reservedele, svejseslanger, sliddele, tilbehør, wolffram samt alt i svejsetråd, tilsats og industrigas.

Hvis du ønsker at handle online, henviser vi til vores samarbejdspartner Fyns Svejseteknik ApS. Du kan finde firmaets produkter og seneste tilbud på www.fynssvejseteknik.dk