Services

Reparation af svejsemaskiner

Vi tilbyder reparation af alle fabrikanter på markedet, enten på vores værksted eller ved et besøg af en af vore serviceteknikerer. Desuden kan vi tilbyde en lånemaskine, hvis en reparation tager længere tid.

Udlejning

Hos Dantek Elektro kan du leje svejsemaskiner, når du har ekstra travlt – for en kortere eller længere periode til meget konkurrencedygtige priser.

Reparation af svejseslanger

På vores værksted reparerer og efterser vi alle slanger af mærker MIG/MAG, TIG & Plasma samt fjernreguleringer. Desuden tilbyder vi ombytningsservice.

Reparation af svejsemaskiner

Serviceaftale

Ønsker du helt at slippe for bekymring om din maskinpark, tilbyder vi at lave en serviceaftale. I fællesskab udarbejder vi en serviceplan som passer til netop din virksomhed.

Service

Er behovet for service "On-Location" reparation af svejsemaskiner, har vi serviceteknikere, der altid har pakket bilen og er klar.

Kvalitet til tiden

Vi tilstræber hurtig & professionel service uanset hvor vi udfører vores service. Er du ikke 100% tilfreds med din nuværende serviceleverandør, så ring og få en uforpligtende snak med vores serviceafdeling. 

Gasser og gasservice

Dantek Elektro ApS er gasforhandler afAIR LIQUIDE's ALbee bytteflasker.

Du kan kontakte os telefonisk

-Tlf.: 65 97 72 00

-Fax: 65 97 72 99

-Email:    ordre@dantekelektro.dk

Gasserviceaftaler og bytteflasker

Hos Dantek Elektro ApS kan du lave en fordelagtig gasservice aftale, således er din virksomhed altid køreklar for fri for bekymringer.

Du kan altid returnere dine tomme gasflasker hos Dantek Elektro ApS eller lade Dantek tage dem med på vejen.

Vi forhandler følgende gasarter:

AIR LIQUIDE